Produkte Motorrike

Pistona -Fasho - Këmisha ,Bronxina Bango - Bjelle & Guanicione Testate

Kompania jone perfaqeson ekskluzivisht ne Shqiperi e Kosove teknologjine e fundit te pistonave YCP me veshje Deflon – Alfin. Cilesi e larte e kerkuar nga konstruktoret e makinave ne te gjithe boten, te certifikuar sipas standarteve ISO 9002 dhe QS 9000. Ne funksion te motorrit ofrojme guanicionin e cilesise se larte Ajusa si dhe produkte te tjera te kesaj fabrike si: permistopa motorri, gota hidraulike dhe permistopa valvulash.

f-skf-vkpc88616-vkpc-88616-pompa-wody-bmw-3-e36-316i-90-93-e34-518i-89-95-skf-szt-skf

Një motor i mirë mbështetet në një pompë uji efikase që ta mbajë atë të ftohtë.Dhe për t’ju mos lënë në baltë, prishja e pompës së ujit mund të jetë katastrofike për motorin tuaj, duke shkaktuar tejnxehjen e tij, gjë e cila shpesh rezulton në riparime të kushtueshme. Për të qenë të qetë, ju duhet te blini pompën e ujit Acua Max SKF, super të garanantuar.

 

serpentine-belt-470-0409-de

Kompania jone ofron produkte transmetimi te fuqisë SKF.  Me një gamë të plotë rripash: rripa faze, rripa me kanale dhe rripa trapeziodal, te dimensioneve te ndryshme. 

Të kërkuara praktikisht në çdo automjet dhe ne prodhues industrial. Për transmetimin e fuqisë bëjnë të mundur që proceset të kryhen duke lidhur pjesët lëvizëse në makineri.

Njësitë e kushinetave tona përbëhen zakonisht nga kushineta, permistopi, lubrifikanti dhe mekanizmi bllokues i aksit. Njësitë montohen paraprakisht dhe akordohen në fabrikë. Këto njësi të gatshme për montim ofrohen me kushineta me sfera ose me rule.

Përveç njësive standarde tërësisht prej çeliku kemi edhe produkte më të fokusuara standarde, të cilat synojnë një sektor të caktuar të industrisë – si p.sh. sektorin ushqimor të pijeve dhe atë farmaceutik, ku nevojiten materiale të posaçme, lubrifikantë, permistopa dhe fole.

POK1

Këtu gjeni listën e çmimeve për disa nga shërbimet tona.

Shërbimi Për auto vetura Për kamiona
Donec suscipit vehicula turpis sed lutpat 35€ 55€
Quisque vitae quam neque. 32€ 42€
Morbi cilisis placerat dapibus. 44€ 31€
Etiam ultrices nulla ed leo malesuada 48€ 34€
Commodo bibendum orci vi verra ; 22€ 33€
alesua commodo malesuada commodo 16€ 7€