serpentine-belt-470-0409-de

Kompania jone ofron produkte transmetimi te fuqisë SKF.  Me një gamë të plotë rripash: rripa faze, rripa me kanale dhe rripa trapeziodal, te dimensioneve te ndryshme. 

Të kërkuara praktikisht në çdo automjet dhe ne prodhues industrial. Për transmetimin e fuqisë bëjnë të mundur që proceset të kryhen duke lidhur pjesët lëvizëse në makineri.