Autopas

Të specializuar në fushën e pjesëve të këmbimit për të gjitha llojet e makinave japoneze dhe europiane. Tashmë me një eksperiencë 16 vjeçare është distributor i drejtpërdrejtë i kompanive të mirënjohura SKF (suedeze), AJUSA (spanjolle). Kompania mbi bazë të eksperiencës së fituar ofron edhe konsulencë njohurish inxhinjerike për sferën industriale. Korrektësia dhe shërbimi cilësor i mundëson që të jenë përfaqësues i disa prodhuesve me famë botërore. Ata besojnë se produktet cilësore dhe shërbimet korrekte janë çelës i suksesit prandaj edhe janë të përkushtuar që t’i përmbushin këto kritere.
Autopas.

Produkte Motorrike

Kompania jone perfaqeson ekskluzivisht ne Shqiperi e Kosove teknologjine e fundit te pistonave YCP me veshje Deflon – Alfin…

ME SHUME -

Pompa Uji Acua Max SKF

Një motor i mirë mbështetet në një pompë uji efikase që ta mbajë atë të ftohtë.

Dhe për t’ju lënë në baltë, prishja e pompës së ujit mund të jetë katastrofike për motorin tuaj, duke shkaktuar tejnxehjen e tij…

ME SHUME -

Rripa për trasmetimin e fuqisë

Kompania jone ofron produkte transmetimi te fuqisë SKF. Me një gamë të plotë rripash: rripa faze, rripa me kanale dhe rripa trapeziodal, te dimensioneve te ndryshme…

ME SHUME -

Do të gjeni pjesë për këto marka makinash e shumë të tjera:

Dummy Logo Dummy Logo Dummy Logo Dummy Logo Dummy Logo Dummy Logo Dummy Logo Dummy Logo Dummy Logo Dummy Logo Dummy Logo Dummy Logo Dummy Logo Dummy Logo Dummy Logo Dummy Logo Dummy Logo

Furnitorët tanë

Dummy Logo Dummy Logo Dummy Logo Dummy Logo Dummy Logo Dummy Logo Dummy Logo