f-skf-vkpc88616-vkpc-88616-pompa-wody-bmw-3-e36-316i-90-93-e34-518i-89-95-skf-szt-skf

Një motor i mirë mbështetet në një pompë uji efikase që ta mbajë atë të ftohtë.Dhe për t’ju mos lënë në baltë, prishja e pompës së ujit mund të jetë katastrofike për motorin tuaj, duke shkaktuar tejnxehjen e tij, gjë e cila shpesh rezulton në riparime të kushtueshme. Për të qenë të qetë, ju duhet te blini pompën e ujit Acua Max SKF, super të garanantuar.