Produkte Motorrike

Pistona -Fasho - Këmisha ,Bronxina Bango - Bjelle & Guanicione Testate

Kompania jone perfaqeson ekskluzivisht ne Shqiperi e Kosove teknologjine e fundit te pistonave YCP me veshje Deflon – Alfin. Cilesi e larte e kerkuar nga konstruktoret e makinave ne te gjithe boten, te certifikuar sipas standarteve ISO 9002 dhe QS 9000. Ne funksion te motorrit ofrojme guanicionin e cilesise se larte Ajusa si dhe produkte te tjera te kesaj fabrike si: permistopa motorri, gota hidraulike dhe permistopa valvulash.